Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

NOVE POGODNOSTI I PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA MOVIEBONUS CARD


1. OPĆENITO

Izdavatelj Cineplexx HR d.o.o. Zavrtnica 17, Zagreb, temeljem svog prava na izmjene uvjeta poslovanja, pripremio je nove pogodnosti za korisnike Moviebonus kartica te će sada kino posjetitelji, umjesto jedne Moviebonus kartice, imati mogućnost korištenja dvije Moviebonus kartice i to: CINEPLEXX BONUS CARD (CBC) i CINEPLEXX BONUS CARD BLACK (CBC BLACK) za VIP korisnike.

2. PERSONALIZACIJA KARTICE

Za sve kartice obavezna je personalizacija koja podrazumijeva da vlasnici kartica istu registriraju preko internet stranice izdavatelja www.cineplexx.hr , koristeći osobne podatke.

Rok za personalizaciju CINEPLEXX BONUS CARD

Sve postojeće personalizirane MBC kartice danom 04.05.2015.g. automatski postaju CBC kartice. Pri prvoj sljedećoj kupnji kino ulaznice na blagajni kina, vlasnici kartice imaju mogućnost da zamijene svoju staru MBC karticu za novu CBC karticu. Sakupljeni bodovi kao i iznos sredstava na staroj kartici prelaze na novu CBC karticu, a stara MBC kartica prestaje važiti.

Sve postojeće nepersonalizirane MBC kartice, od dana 04.05.2015.g. vlasnici su dužni personalizirati preko tablet uređaja na Cineplexx kino blagajnama i preuzeti novu CBC karticu, kako bi mogli i dalje sakupljati bodove, uplaćivati sredstva i koristiti karticu. Sakupljeni bodovi kao i iznos sredstava na staroj kartici prelaze na novu CBC karticu. Sve stare MBC kartice prestaju važiti.

Korisnici starih MBC kartica koji ne žele izvršiti personalizaciju, dobivaju Cineplexx poklon karticu u punoj vrijednosti iznosa na MBC kartici koja automatski prestaje važiti. Bodovi sakupljeni do toga perioda se brišu bez refundacije.

Za NOVE izdane CBC kartice na blagajnama Cineplexx kina, korisnici kartica dužni su obaviti personalizaciju kartice preko internet stranice izdavatelja www.cineplexx.hr ili na licu mjesta u Cineplexx kinima preko postojećih tablet uređaja.

3. NOVI UVJETI I NOVE POGODNOSTI KORIŠTENJA „CBC“ I „CBC BLACK“ KARTICA

Nakon personalizacije CBC kartice, korisnici će kao i do sada imati niz pogodnosti koje uključuju:
- bezgotovinsko plaćanje kino ulaznica, uz cijenu s popustom prema cjeniku naznačenom na kino blagajnama kao i na www.cineplexx.hr
- skupljanje bodova pri svakom plaćanju u Cineplexx kinu (bodove je naknadno moguće zamijeniti za nagrade ).

CBC kartica omogućava kupnju/rezervaciju maksimalno 2 ulaznice dnevno. Popust na ulaznice se odnosi na najviše 2 kino ulaznice po danu. Gratis ulaznica ne ulazi u limit od navedene dvije ulaznice. Na gratis ulaznicu se ne pridodaju bodovi. Pri kupovini kino ulaznica bonus bodovi mogu se skupljati za najviše 30,00€ potrošenih po danu. Na blagajni hrane i pića bonus bodovi mogu se ostvariti za najviše 50,00€ potrošenih dnevno.

Posebne cijene kino ulaznica vrijede za 2D filmove u trajanju do 120 minuta. Za 3D filmove, MX4D filmove, X MAX premium, Love Box sjedala, LUXURY sjedala, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kino cjeniku.

Za pretpremijerna prikazivanja kao i za redovne projekcije primjenjuju se posebne cijene ulaznica za plaćanje CBC karticom. CBC kartica ne vrijedi za posebna događanja (gala premijere, satelitske prijenose, koncerte, balete, opere, prijenose sportskih događaja i sl.).

Bonus bodovi i besplatne ulaznice sa Cineplexx Bonus Carda se ne mogu zamijeniti za MX4D projekciju, Luxury sjedala, Love Box, posebne projekcije i pretpremijere. Besplatna ulaznica koja se ostvaruje uplatom deposita od 30,00€ na Cineplexx Bonus Card ne može biti zamijenjena za MX4D projekciju, Luxury sjedala, Love Box i pretpremijernu projekciju. Putem online kupovine nije moguće iskoristiti besplatne ulaznice sa Cineplexx Bonus Carda, besplatne ulaznice je moguće iskoristiti isključivo na blagajni kina.

4. VRIJEDNOST NOVCA I BODOVA

Korištenje sredstava na CBC ograničeno je na najduže 18 mjeseci od dana depozita na karticu. Nakon isteka 18 mjeseci, CBC kartica prestaje važiti kao sredstvo plaćanja; sukladno tome, preostali iznos sredstava se u roku od 5 godina može transferirati na jednu od Cineplexx poklon kartica ili reaktivirati kroz novu dopunu. Sakupljeni bodovi se mogu koristiti u roku od 18 mjeseci, nakon čega se svi bodovi sakupljeni do toga perioda brišu.

5. CINEPLEXX BONUS CARD BLACK

CBC BLACK je VIP kartica namijenjena posjetiteljima Cineplexx kina koji skupe više od 30 kino ulaznica u jednoj kalendarskoj godini putem koristeći CBC karticu. (u 30 ulaznica potrebnih za ostvarivanje BLACK statusa ubrajaju se najviše dvije ulaznice po danu)
Zamjena kartica se vrši automatski nakon skupljenih 30 kino ulaznica pri prvom sljedećem posjetu Cineplexx kinu, a kartica vrijedi od dana izdavanja do 31.12. sljedeće godine. CBC BLACK kartica obnavlja se 01.01. nastupajuće godine ukoliko je vlasnik kartice u protekloj godini skupio putem korištenja CBC BLACK kartice minimalno 30 kino ulaznica u Cineplexx kinima. U protivnom, CBC BLACK kartica se automatski vraća u status CBC kartice i fizički se zamjenjuje prilikom prvog sljedećeg dolaska na blagajnu Cineplexx kina.
Uz uvjete i pogodnosti CBC kartice, CBC BLACK kartica donosi dodatne pogodnosti:
- 1 GRATIS ulaznicu prilikom izdavanja CBC BLACK kartice
- gratis ulaznica za rođendanski poklon
- Dodatan popust na hranu i piće u Cineplexx kinima od 10%, u slučaju da na kartici postoje novčana sredstva
- Popust na kino ulaznice u Cineplexx kinima u slučaju da na kartici postoje novčana sredstva

6. IZMJENE

Aktualni uvjeti poslovanja i/ili Bonus Card posebne cijene ulaznica vidljivi su na kino blagajnama ili na www.cineplexx.hr .

7. PODACI

Vlasnik kartice suglasan je da se podaci koje je dao prilikom preuzimanja CBC kartice mogu koristiti u marketinške svrhe od strane Cineplexx HR d.o.o., a što uključuje povremeno slanje elektronske pošte. Isključeno je bilo kakvo prosljeđivanje informacija i osobnih podataka trećim stranama.

Suglasnost za primanjem elektronske pošte može se u bilo kojem trenutku opozvati. Vlasnik kartice također je ovlašten opozvati suglasnost korištenja osobnih podataka u marketinške svrhe danu Cineplexx HR d.o.o. Takav opoziv znači prestanak bilo kakvog korištenja osobnih podataka u marketinške svrhe, no može značiti i prestanak funkcionalnosti CBC kartice za on-line kupovinu i rezervaciju ulaznica.

8. GUBITAK, ZLOPORABA, OŠTEĆENJE

CBC kartica ostaje u vlasništvu izdavača kartice. Nakon isteka perioda važenja, vlasnik kartice ju je dužan vratiti. Vlasnik kartice dužan ju je propisno koristiti. Kod gubitka kartice moguće je samo izdavanje nove kartice, jedino i samo kada vlasnik kartice doznači broj kartice kao i ako je pismeno zatražio ukidanje predmetne kartice (u slučaju da je vlasnik kartice opozvao suglasnost korištenja njegovih osobnih podataka), uz dokaz vlastitog identiteta. Novi Cineplexx Bonus Card izdaje se u skladu s aktualnim stanjem na staroj kartici umanjenim za manipulativne troškove u iznosu od 2,65€ te vrijedi u jednakom periodu kao i predmetna izgubljena kartica.

U slučaju da vlasnik kartice namjerno ili nemarno zlouporabi ili ošteti CBC karticu, izdavač kartice ima pravo trenutno ju poništiti bez ikakve obaveze da obešteti vlasnika kartice, a bez utjecaja na sudska prava o umanjivanju naknade štete.

Zadnja izmjena: Prosinac 2023.