Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Ladies Night "Vruća potjera"


četvrtak, 07. svibnja od 19:30h


Idealan izlazak s prijateljicama koji uključuje:
- odličnu komediju sa Sofiom Vergarom i Reese Witherspoon u glavnim ulogama
- magazin Story na dar
- poklone iznenađenja koje osiguravaju burn, Maybelline i dm

Vidimo se!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ako vam je dogovor za izlazak s prijateljicama postao Vruća potjera za termin koji vam svima odgovara, imamo rješenje za vas. U četvrtak, 7. svibnja povedi prijateljice na Ladies Night u Cineplexx City Center one Zagreb East, City Center one Split ili Centar Kaptol i dobro se zabavi. Čeka vas odličan film i pokloni iznenađenja!

U kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i City Center one Split moći ćete se napuniti energijom uz burn Berry energetski napitak i prelistati novi broj Story magazina. U City Centeru one Zagreb East posjetiteljice će dodatno obradovati L'Oréal poklon dok će u Splitu biti L'Oréal/Maybelline pokloni. Nezaboravan Ladies Night događaj čeka nas i u Cineplexxu Centar Kaptol gdje će posjetiteljice također sudjelovati u burn Berry promociji, a dodatno će ih obradovati dm poklon. Dobru atmosferu i smijanje do suza u svim kinima jamči stand up nastup komičara iz Studia Smijeha.

Ladies Night paket uključuje kino ulaznicu za prikazivanje ovog hita 7. svibnja 2015. s početkom u 19:30 sati te iznenađenja koje su pripremili partneri događaja.

Ulaznice su u prodaji!

Vruća potjera

Nezaboravna komedija s neodoljivom Sofíom Vergarom i dobitnicom Oscara Reese Whiterspoon!

Vruća potjera